CAVA & FISKESUPPE

  • 1 løg finthakket
  • 1 fed hvidløg
  • olivenolie
  • 8 dl fiskefond – det bedste er en hjemmelavet
  • 2 dl hvidvin eller CAVA
  • 1 gulerod i tynde strimler
  • 1 porre i tynde strimler
  • 1/2 courget i tynde strimler
  • 1 rød peberfrugt i tynde strimler
  • 450 g fisk – torskefillet og laks skåret i tern
  • 1 citron økologisk skal og saft
  • dild frisk og grovhakket
  • 1 spsk smør
  • salt og peber

Sauter løg og hvidløg i olien. Når de er klare tilsættes fiskefond og hvidvin og det bringes til kogepunktet. Tilsæt fløde, grønsagerne og fisken. Lad suppen simre i to minutter. Tilsæt derefter en spsk smør og smag til med citronskal  og -saft, salt, peber og dild.                                      Server brød til og skænk en tør, let og frisk Cava Reserva i glasset.                                                                                                    http://cavabobler.dk/?product=cava-113-reserva-brut-nature                                                                                    http://cavabobler.dk/?product=cava-113-reserva-brut-nature

Bekræft venligst din alder

Ifølge loven omkring salg af alkoholholdige drikkevarer skal vi bede dig bekræfte din alder nedenfor. Såfremt du er under 18 år, kan du ikke handle vin og spiritus via cavabobler.dk og vil blive sendt væk fra web-sitet.