MANGOCAVA SORBET

  • 2 modne mango frugter
  • 2 søde appelsiner
  • 2 spsk ahornsirup
  • 1 dl CAVA Demi Sec eller Brut.

Mangofrugterne skrælles og kødes fjernes fra stenen. Blendes til puré. Pres appelsinerne og bland saften sammen med mangopuréen. Ahornsirup tilsættes og CAVA. Kør massen i ismaskine eller frys i beholder med låg til sorbeten har en tyk og cremet konsistens. For at undgå alt for mange iskrystaller, så lad den ikke fryse for længe. Server i kølige champagneglas.

http://cavabobler.dk/?product=cava-jaume-giro-i-giro-reserva-semi-sec-1-2-dry-oekologisk

http://cavabobler.dk/?product=reserva-brut-de-bruts 

Bekræft venligst din alder

Ifølge loven omkring salg af alkoholholdige drikkevarer skal vi bede dig bekræfte din alder nedenfor. Såfremt du er under 18 år, kan du ikke handle vin og spiritus via cavabobler.dk og vil blive sendt væk fra web-sitet.