CHOKOLADE CREME MED HIBISCUS

CHOKOLADECREME 2.5 dl sødmælk 2.5 dl piskefløde 6 æggeblommer 65 g rørsukker 1 vaniliestang 300 g mørk chokolade 70% 25 g mælkechokolade Kom alle ingredienser undtagen chokoladen i en gryde og varm op under omrøring til 80 g. Det må ikke koge. Hæld den varme æggemasse over chokoladen, og rør det sammen til en homogen … Læs Mere

STENBIDERROGN

Køb eller lav selv en Pizza bianco med kartofler. Med en ske sættes toppe af stenbiderrogn, hakket rå rødløg og 38% creme fraîche. Server kold cava til. https://cavabobler.dk/produkter/cava-colomer-reserva-brut-rose-gaudi/

Spinat risotto

300 g risottoris 1 skalotteløg 1 fed hvidløg ca. 1 l grønsagsbouillon 250 g spinat lille håndfuld hasselnødder jomfru olivenolie salt og peber parmesan ost Skyl spinaten grundigt, og blancher den i en pande til den falder sammen. Blend spinaten sammen med hasselnødder og olivenolie. Hak løg og hvidløg. Varm olien i en gryde og … Læs Mere

CAVA & APEROL

CAVA & APEROL 6 cl Aperol 4 cl Cava Brut 2 cl Dansk vand 1 skive øko appelsin isterninger Hæld Aperol, Dansk vand og CAVA i glasset. Kom isterninger og en appelsin skive i. Sæt sugerør i og rør let rundt.

CAVA & LIMONCELLO

CAVA & LIMONCELLO 2 cl. Limoncello Likør CAVA BRUT lime frugt øko Læg 1 skive lime i glasset, kom Limoncello Likør i og top med kold CAVA.

CAVA & SLÅENGIN

CAVA & SLÅENGIN 2 cl.  Slåen Gin/Sloe Gin 10 cl. CAVA Brut evt isterninger Hæld Slåen Gin i glasset og top med kold CAVA. Kom isterninger i – eller frosne brombær

CAVA & GIN

CAVA & GIN 45 ml Gin 15 ml friskpresset limesaft 7.5 ml sukkersirup     (opløs 100 g sukker i 2 dl kogende vand) 1 – 1.5 dl CAVA Brut isterninger Gin, limesaft, sukker og isterning shakes. Hæld i glasset og top med kold CAVA. Pynt med en limeskive.

MOJITO-CAVA

MOJITO CAVA 2 tsk sukker eller sukkersirup ( 150 g sukker røres i 1 dl kogende vand) 5 cl rom eller cacacha friskpresset limesaft 20-25 mynteblade 1 flaske CAVA Brut mynteblade og limeskiver Sukker, spiritus, limesaft og mynteblade kommes i en skål, rør rundt og mas myntebladene lidt. Lad det trække 1/2-1 time. Fordel blandingen … Læs Mere

CAVA & LILLET

CAVA & LILLET 3 dele Cava Brut eller Cava Brut Nature 2 dele Lillet hvid eller rosé 1 del dansk vand isterninger mynteblade eller limeskiver Læg isterninger i glasset eller kanden. Hæld kold Lillet og kold danskvand i og top op med kold Cava. Pynt med mynteblade eller limeskiver.

AGUA DE VALENCIA

1 kande: 200 ml  friskpresset sød appelsinsaft 1 flaske kold CAVA BRUT 50 ml vodka 50 ml gin sukkersirup (opløs 50 g sukker i 1 dl kogende vand) eller rørsukker appelsinskiver økologiske evt. isterninger Pres appelsiner til saft (alternativt friskpresset juice). Bland med gin og vodka. Smag til med sukkersirup eller rørsukker. Hæld kold Cava … Læs Mere

JAUME GIRÓ I GIRÓ RESERVA SEMI “1/2DRY”

Jaume Girot Halfdry Cava

Jeg får af og til forespørgsel på sød cava. Mange af de små vingårde fremstiller ikke sød cava – tværtimod lader de dem udgå. Så jeg har været på jagt efter en sødere cava af god kvalitet, og denne Semi-Sec cava vil jeg meget gerne have i shoppen. Den har en meget fin balance mellem … Læs Mere

JAUME GIRO I GIRO BRUT ROSÉ “CAL DE REI”

Jaume Giro Roce Cava

JARDEA er en let elegant CaDet første, jeg bemærkede ved denne rosé, da jeg skænkede i glasset, var den helt fantastisk smukke røde farve og de fine små bobler. Den er fremstillet af den spanske røde drue Trepat. Ramon, som er vinhusets ejer, beskriver den – frit oversat af mig – således…”dens aroma er kraftig … Læs Mere

CAVA UMESU RESERVA BRUT NATURE “TERRIT”

Umesu Pure Cava

JARDEA er en let elegant Cava Rosé fremstillet 100% på druen Pinot Noir med aroma af røde bær og fine vedvarende bobler. KR. 130,- Druer Xerello, 100% Fakta Lagring: Minimum 20 mdr.Syre: 6.5 g/lSukker: 0 g/lAlkohol: 12% Beskrivelse Farve: Klar lysBobler: Vedvarende og fine boblerAroma: Intens og rig med noter af bagt æble og ristet … Læs Mere

CAVA UMESU BRUT “ARDEA”

Umeso Rose Cava

ARDEA er en let elegant Cava Rosé fremstillet 100% på druen Pinot Noir med aroma af røde bær og fine vedvarende bobler. KR. 130,- Druer Pinot Noir, 100% Fakta Lagring: Minimum 14 mdr.Syre: 6.5 g/lSukker: 8 g/lAlkohol: 11.5% Beskrivelse Farve: Lys rødBobler: Vedvarende og fine boblerAroma: Stor smagsintensitet med karakteristisk aroma af røde bær – … Læs Mere

CAVA MASCARÓ RESERVA BRUT NATURE “PURE”

Mascaro Pure Cava

Siden 1946 har Mascaró-familien sørget for at kontrollere kvaliteten af ​​sine produkter gennem hele produktionsprocessen, fra vinmarken til flasken. De druer, der bruges til at fremstille basisvine, kommer fra ejendommen “Mas Miquel”, der ligger i Tarragona. Vindruerne plukkes manuelt og de føres til vingården i små kasser for at beskytte druernes kvalitet. Druerne presses skånsomt … Læs Mere

CAVA MASCARÓ RESERVA BRUT ROSÉ “RUBOR AURORAE”

Mascaro Rose Cava

Denne Cava Rosé er fremstillet alene på druen Granache. Druen giver en frisk, frugtig og afrundet cava. Druerne er omhyggeligt håndplukket og presset med forsigtighed, så man får den ønskede smag og lyse pink farve. En dejlig mild “terrassecava” og perfekt til velkomstdrink og brunch, når det ikke skal være for sødt. KR. 130,- Druer … Læs Mere

CAVA COLOMER GRAN RESERVA BRUT NATURE PRESTIGA “SALVADOR DALÍ”

Colomer Dali Cava

GRAN RESERVA BRUT NATURESALVADOR DALÍ (1904-1983) SPANSK MALER KENDT FOR SINE SURREALISTISKE MALERIER OG SKULPTURER. HAN BLEV FØDT I FIGUERES I CATALONIEN, HAN REJSTE MEGET GENNEM SIT LIV, MEN OPHOLDT SIG STØRSTEDELEN AF SIT LIV I CATALONIEN. Denne cava er lavet som en hyldest til Salvador Dalí første gang i 2004 i anledning af hans … Læs Mere

CAVA COLOMER RESERVA BRUT ROSÉ GAUDI

Colomer Rose Gaudi Cava

Antoni Gaudi, Catalansk arkitekt (1852-1926), kendt for en meget original stil – catalansk modernisme. Denne cava er lavet som en hyldest til Gaudi første gang i 2002 i anledning af hans 150 års fødselsdag. Hvert år produceres et begrænset antal af denne exclusive cava. Etiketten på flasken er tegnet af Josep Maria Subirachs (1927-2014). Spansk … Læs Mere

Hokkaidosuppe

Hokkaidosuppe græskar

Hokkaidosuppe 1 Hokkaido 1 spsk olivenolie 1 rødløg 2-3 fed hvidløg 4 kartofler 2 gulerødder Smag til med: æbleeddike koriander Pynt med: chili persille græskarkerner salt og peber Anret med: frisk brød og græsk yoghurt ♥ evt. skiver af en spansk Chorizo ristet på panden  – jeg anbefaler den med jalapeños fra Aalbæk Specialiteter Skyl … Læs Mere

Muslinger

Muslinger og cava

Muslinger & Cava 1 kg muslinger 1 finthakket løg 1 lille rød chili 2 finthakket fed hvidløg 2 dl hvidvin eller CAVA 1 dl piskefløde finthakket bredbladet persille olivenolie salt og peber Muslingerne renses. Åbne muslinger kasseres, hvis de ikke lukker ved et let bank. Sauter løg, chili og hvidløg i olivenolie i en stor … Læs Mere

Bekræft venligst din alder

Ifølge loven omkring salg af alkoholholdige drikkevarer skal vi bede dig bekræfte din alder nedenfor. Såfremt du er under 18 år, kan du ikke handle vin og spiritus via cavabobler.dk og vil blive sendt væk fra web-sitet.