Cava

Cava Colomer

Vinhuset blev grundlagt i 1943 af Joan og Christina Colomer Costa. I 1967 overtog deres datter Christina firmaet. I dag er det hendes børn Jordi og Joan Camps Colomer, der står for produktionen. Det er en meget lille vingård med en lille udsøgt produktion, hvor vægten er lagt på det gode håndværk og høj kvalitet

MASCARO

Vinhuset blev grundlagt i 1946 af Antonio Mascaró, som fra begyndelsen insisterede fuldstændig kontrol fra “vingård til flaske”. Omhyggelig håndplukket druer i små kurve, skånsom presning til fremstilling af individuelle moste, der fermenteres under nøje kontrollerede temperaturer på 18-20 grader giver cava af høj kvalitet.

Umesu

Vingården er grundlagt i 2000 af Josep Antoni og Josep Piñol. En banebrydende vingård der har omlagt alle deres vinmarker til økologisk produktion. Har opnået stor international anerkendelse og mange medaljer i vinkonkurrencer.

Umeso Rose Cava
Er i øjeblikket udsolgt
Prøv i stedet Cygnus Giennah Brut Rosé.
Bestil under Kontakt

Jaume giro i giro

Vingården er grundlagt i 1926 af Ramon Giró. I dag er det 3. generation Ramon Giró Gramona, der driver vingården videre i overensstemmelse med familieværdierne og med stort engagement i bæredygtig udvikling i alle processer.

Bekræft venligst din alder

Ifølge loven omkring salg af alkoholholdige drikkevarer skal vi bede dig bekræfte din alder nedenfor. Såfremt du er under 18 år, kan du ikke handle vin og spiritus via cavabobler.dk og vil blive sendt væk fra web-sitet.