CHOKOLADECREME
- 2.5 dl sødmælk
- 2.5 dl piskefløde
- 6 æggeblommer
- 65 g rørsukker
- 1 vaniliestang
- 300 g mørk chokolade 70%
- 25 g mælkechokolade
Kom alle ingredienser undtagen chokoladen i en gryde og varm op under omrøring til 80 g. Det må ikke koge. Hæld den varme æggemasse over chokoladen, og rør det sammen til en homogen masse. Stil cremen på køl i et døgn.
HISBISCUSGRANITÉ
- 175 g hisbiscussaft
- 165 g sukkersirup
- 3 spsk limesaft
- 50 g rabarbersaft
Rør det hele sammen og stil det i fryseren et døgn.
ANRET: en stor skefuld chokoladecreme og en tallerken, og kom friskskrabet hisbiscusgranité ved.
CAVA FORSLAG:
https://cavabobler.dk/produkter/cava-colomer-reserva-brut-rose-gaudi/