CHOKOLADE CREME MED HIBISCUS

CHOKOLADECREME

  • 2.5 dl sødmælk
  • 2.5 dl piskefløde
  • 6 æggeblommer
  • 65 g rørsukker
  • 1 vaniliestang
  • 300 g mørk chokolade 70%
  • 25 g mælkechokolade

Kom alle ingredienser undtagen chokoladen i en gryde og varm op under omrøring til 80 g. Det må ikke koge. Hæld den varme æggemasse over chokoladen, og rør det sammen til en homogen masse. Stil cremen på køl i et døgn.

HISBISCUSGRANITÉ

  • 175 g hisbiscussaft
  • 165 g sukkersirup
  • 3 spsk limesaft
  • 50 g rabarbersaft

Rør det hele sammen og stil det i fryseren et døgn.

ANRET: en stor skefuld chokoladecreme og en tallerken, og kom friskskrabet hisbiscusgranité ved.

CAVA FORSLAG:

https://cavabobler.dk/produkter/cava-colomer-reserva-brut-rose-gaudi/

https://cavabobler.dk/produkter/cava-umesu-brut-ardea/

Bekræft venligst din alder

Ifølge loven omkring salg af alkoholholdige drikkevarer skal vi bede dig bekræfte din alder nedenfor. Såfremt du er under 18 år, kan du ikke handle vin og spiritus via cavabobler.dk og vil blive sendt væk fra web-sitet.