Chokolademousse

chokolademousse med cav

CAVA & CHOKOLADEMOUSSE

  • 125 g mørk chokolade, 50-70%
  • 100 g stuetempererede, pasteuriserede æggeblommer
  • 75 g sukker
  • 150 g stuetempererede, pasteuriserede æggehvider
  • 1 spsk sukker

Hak chokoladen fint og smelt den forsigtigt i en skål over vandbad. Pisk æggeblommer og sukker til tyk æggesnaps. Pisk æggehvider og 1 spsk sukker til en luftig og sej marengs. Hæld æggemassen i den smeltede og lune chokolade og pisk godt. Kom derefter 1/3 af æggehviderne i og pisk. Vend den resterende æggehvidemasse forsigtigt i. Fordel chokolademoussen i 6 glas, og sæt dem i køleskabet til de skal serveres.

Servering: Pynt chokolademoussen med blåbær og granatæblekerner. Skal serveres kold og i glassene skal skænkes en Cava Rosé Brut eller en lidt sødere Cava Semi Seco.

Bekræft venligst din alder

Ifølge loven omkring salg af alkoholholdige drikkevarer skal vi bede dig bekræfte din alder nedenfor. Såfremt du er under 18 år, kan du ikke handle vin og spiritus via cavabobler.dk og vil blive sendt væk fra web-sitet.