CAVA & FISKESUPPE
- 1 løg finthakket
- 1 fed hvidløg
- olivenolie
- 8 dl fiskefond – det bedste er en hjemmelavet
- 2 dl hvidvin eller CAVA
- 1 gulerod i tynde strimler
- 1 porre i tynde strimler
- 1/2 courget i tynde strimler
- 1 rød peberfrugt i tynde strimler
- 450 g fisk – torskefillet og laks skåret i tern
- 1 citron økologisk skal og saft
- dild frisk og grovhakket
- 1 spsk smør
- salt og peber
Sauter løg og hvidløg i olien. Når de er klare tilsættes fiskefond og hvidvin og det bringes til kogepunktet. Tilsæt fløde, grønsagerne og fisken. Lad suppen simre i to minutter. Tilsæt derefter en spsk smør og smag til med citronskal og -saft, salt, peber og dild.
Server brød til og skænk en tør, let og frisk Cava Reserva i glasset.