Hokkaidosuppe

Hokkaidosuppe græskar

Hokkaidosuppe

  • 1 Hokkaido
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 rødløg
  • 2-3 fed hvidløg
  • 4 kartofler
  • 2 gulerødder

Smag til med:

  • æbleeddike
  • koriander

Pynt med:

  • chili
  • persille
  • græskarkerner
  • salt og peber

Anret med:

  • frisk brød og græsk yoghurt

♥ evt. skiver af en spansk Chorizo ristet på panden  – jeg anbefaler den med jalapeños fra Aalbæk Specialiteter

Skyl græskarret, del det og fjern kerner og skal. Gør alle grøntsager i stand og skær dem i tern. Svits hokkaidostykkerne i olivenolie ved lav varme, tilsæt derefter de øvrige grøntsager, vend det rundt og tilsæt vand så det dækker alle grøntsager. Læg låg på og kog i 15 min.

Blend suppen og smag til med lidt æbleeddike, stødt koriander, salt og peber.

Varm suppen og anret med dejligt spicy tilbehør, brød og græsk yoghurt.

Nyd et glas cava til som er en tør men frisk og crispy vin, der neutraliserer og renser munden efter den spicy hokkaidosuppe.

Bekræft venligst din alder

Ifølge loven omkring salg af alkoholholdige drikkevarer skal vi bede dig bekræfte din alder nedenfor. Såfremt du er under 18 år, kan du ikke handle vin og spiritus via cavabobler.dk og vil blive sendt væk fra web-sitet.