Hokkaidosuppe
- 1 Hokkaido
- 1 spsk olivenolie
- 1 rødløg
- 2-3 fed hvidløg
- 4 kartofler
- 2 gulerødder
Smag til med:
- æbleeddike
- koriander
Pynt med:
- chili
- persille
- græskarkerner
- salt og peber
Anret med:
- frisk brød og græsk yoghurt
♥ evt. skiver af en spansk Chorizo ristet på panden – jeg anbefaler den med jalapeños fra Aalbæk Specialiteter
Skyl græskarret, del det og fjern kerner og skal. Gør alle grøntsager i stand og skær dem i tern. Svits hokkaidostykkerne i olivenolie ved lav varme, tilsæt derefter de øvrige grøntsager, vend det rundt og tilsæt vand så det dækker alle grøntsager. Læg låg på og kog i 15 min.
Blend suppen og smag til med lidt æbleeddike, stødt koriander, salt og peber.
Varm suppen og anret med dejligt spicy tilbehør, brød og græsk yoghurt.
Nyd et glas cava til som er en tør men frisk og crispy vin, der neutraliserer og renser munden efter den spicy hokkaidosuppe.