Spinat risotto

  • 300 g risottoris
  • 1 skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • ca. 1 l grønsagsbouillon
  • 250 g spinat
  • lille håndfuld hasselnødder
  • jomfru olivenolie
  • salt og peber
  • parmesan ost

Skyl spinaten grundigt, og blancher den i en pande til den falder sammen. Blend spinaten sammen med hasselnødder og olivenolie.

Hak løg og hvidløg. Varm olien i en gryde og svits løgene uden de tager farve. Tilsæt risene og svits yderligere 1 minut under omrøring. Hæld cava eller tør vermouth på og kog under omrøring til vinen er fordampet. Spæd til med bouillon og lad risene absorbere væden, mens der røres. forsæt med at tilsætte bouillon og røre indtil risene er møre ca. 15 min. Konsistensen skal være blød og cremet. smag til med salt og peber. Tilsæt parmesanosten og rør spinaten i.

Pynt med reven parmesanost og hakkede hasselnødder og evt. ristede pinjekerner. Er også fint tilbehør til kyllinge- eller fiskeretter

Server hertil kold CAVA. Brut eller Brut Nature

Link: https://cavabobler.dk/produkter/cava-mascaro-reserva-brut-nature-pure/https://cavabobler.dk/produkter/cava-mascaro-reserva-brut-nature-pure/

Bekræft venligst din alder

Ifølge loven omkring salg af alkoholholdige drikkevarer skal vi bede dig bekræfte din alder nedenfor. Såfremt du er under 18 år, kan du ikke handle vin og spiritus via cavabobler.dk og vil blive sendt væk fra web-sitet.