JARDEA er en let elegant CaDet første, jeg bemærkede ved denne rosé, da jeg skænkede i glasset, var den helt fantastisk smukke røde farve og de fine små bobler. Den er fremstillet af den spanske røde drue Trepat. Ramon, som er vinhusets ejer, beskriver den – frit oversat af mig – således…”dens aroma er kraftig med noter fra røde bær, jordbær og hindbær, der bydes op til sommerdans”. Sådan rammer den også mig!
KR. 160,-
Druer
Trepat, 100%
Fakta
Lagring: Minimum 15 mdr.
Syre: 6.1 g/l
Sukker: 9.8 g/l
Alkohol: 11.5%
Beskrivelse
Farve: Smuk rød farve
Bobler: Mange fine små og vedvarende bobler
Aroma: Frugtig – røde bær, jordbær, hindbær
Smag: Afbalanceret, let og forfriskende syre med dejlig eftersmag
Servering
Temperatur: 4-7 C
Perfekt til: Aperitif og lette retter som fisk, skaldyr, tapas, pasta og ris. Chokoladedesserter.