Cava 1+1=3 Reserva Brut Nature Økologisk

1+1=3 så jeg første gang på et ølbryggeri på havnen i Aarhus. Jeg var vild med, at det var cava, der var deres bud på  mousserende vin og ikke champagne, og det passede så fint med atmosfæren i de lidt rå og rustikke havnelokaler. Den måtte jeg bare have. Den adskiller sig ved kun at være produceret af én drue – Xerello, og ikke mindst ved at første gæring – basisvinen, sker på fad og ikke i tank. Udfordringen, ved at vinen gærer på fad, er, at temperaturen kan være svær at styre. Det er det ikke, når gæringen sker på tank. 2. gæringen sker som den skal i følge metode traditional på flaske min. 24 måneder. Druerne til Cava 1+1=3 Reserva Brut Nature er økologisk dyrket.

DKK 140

Kategori:

Beskrivelse

DRUER  Xarello 100%  (økologisk)
FAKTA Lagring:  minimum 24 mdr. Syre:   g/l Sukker:  0 g/l Alkohol: 12%
BESKRIVELSE Farve: klar, gul  Bobler: vedvarende og fine bobler  Aroma: frugtig – citrus, modne æbler Smag: tør, elegant, frisk.
SERVERING Temperatur: 6 C  Perfekt til: Risotto med fx kammusling eller rejer, røget fisk, fed fisk og lyst kød.

 

Bekræft venligst din alder

Ifølge loven omkring salg af alkoholholdige drikkevarer skal vi bede dig bekræfte din alder nedenfor. Såfremt du er under 18 år, kan du ikke handle vin og spiritus via cavabobler.dk og vil blive sendt væk fra web-sitet.